IMG_2425 kleinNoor studeerde aan het Koninklijk Conservatorium bij Ali Groen (bachelor 2005) en aan het Fontys conservatorium bij Herman Vincken (master 2007). Zij volgde diverse lessen en masterclasses bij o.a. Alexei Ogrintchouk, Bart Schneemann, Ernest Rombout, Frank de Bruine, Frank Minderaa, Omar Zoboli en Paul Goodwin. Ook kreeg zij met haar ensembles kamermuziekcoachings van onder andere Chris Duindam, Herman Jeurissen en Johan Steinmann.
Noor is gediplomeerd hobodocente en geeft sinds 2006 hobolessen en rietencursus. Ook is zij actief als freelance hoboïst. Naast het spelen bij diverse orkesten, speelt zij sinds 2014 in hobokwartet Driekwartplus. Ook is zij sinds 2018 eigenaar van Oboestuff.com, een webwinkel gespecialiseerd in hardheid getest riethout en andere hobo gerelateerde zaken.

IMG_2370 klein

Na haar conservatoriumopleiding is Noor zich ook gaan verbreden binnen het culturele veld. Zij volgde hiervoor de HBO masteropleiding Kunst en Educatie, die zij in 2009 afsloot met een scriptie over orkesteducatie en belevenis. Na haar studie heeft zij werkzaamheden verricht op het gebied van educatie, marketing, productie en projectmanagement. Tegenwoordig werkt Noor voor Cultuurhuis Garenspinnerij als coördinator muziek, als freelance educatiemedewerker en is zij trotse eigenaar van de webshop Oboestuff.com.  In haar vrije tijd tekent Noor veel en maakt ze illustraties bij kinderboeken van haar vader Theo van de Wetering. Lees hier meer over bij illustraties.